top of page

Docenten

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-18 om 11.55.38_35e492b8.jpg

Team Enjoy's Dance!

Achter v.l.n.r: Lisa, Joyce Amarise & Isa

Voor v.l.n.r.: Dillian, Melissa en Stasja

Joyce 

Sinds 1 juli 2021 ben ik de trotse eigenaresse van Enjoy's Dance. Dit is voor mij een droom die uitkomt en ik heb er dan ook onwijs veel zin in! Nadat ik mijn vooropleiding aan Lucia Marthas heb afgerond ben ik afgestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie. In de jaren daarna heb ik als zzp'er door het gehele land danslessen en sportfit-lessen mogen geven aan leerlingen en volwassenen. Ik kan niet wachten om jullie in 1 van mijn lessen te mogen verwelkomen en mijn passie voor dansen over te brengen op jullie. 

Melissa 

 

Tijdens en na mijn opleiding aan de Utrechtse Dans Academie (waar ik jaren met juf Joyce in de klas heb gezeten!) heb ik op verschillende dans- en theaterscholen les gegeven en ben ik ook een eigen dansschool gestart.

 

Op dit moment ondersteun ik Joyce bij allerlei administratieve taken die bij de dansschool komen kijken!

Dillian 

Hoi hoi lieve dansers! Mijn naam is Dillian en ik ben ondertussen alweer 4 jaar dansdocent bij deze dansschool. Met heel veel plezier geef ik dansles van jong tot oud, van gewone dansgroepen tot wedstrijdgroepen. Het allerleukst vind ik om het enthousiasme terug te zien bij de dansers.

Zelf dans ik al vanaf mijn 4de. Na de vooropleidingen bij Lucia Marthas heb ik ook mijn MBO-diploma voor dansdocent/performer behaald. Sindsdien heb ik veel toffe dingen mogen doen! Zo heb ik achter veel verschillende artiesten mogen dansen en in onder andere Ziggo Dome, AFAS Live en Carré gestaan. Wie weet sta jij daar ook ooit!

Zie ik jou in een van mijn danslessen?

Lisa 

 

Stil zitten? Nee dat kan ik niet. Ik sport, dans en beweeg al vanaf dat ik 4 was en dat brengt mij veel plezier!

Er is dan ook niks leukers dan het delen van dit plezier. Dansen of yoga kan je veel zelfvertrouwen bieden en dat vind ik heel belangrijk om in mijn lessen mee te geven.

Ik ken geen schaamte wees jezelf en geniet van bewegen en dansen! 

Bij Enjoy's Dance geef ik de yoga lessen en verschillende danslessen met ontzettend veel passie en ik hoop jullie daar te zien zodat we er samen een feestje van kunnen bouwen. 

Stasja 

 

Swingen, dansen, springen kortom bewegen vind ik heerlijk. Hoe leuk is het om dan dansles te mogen geven en dit enthousiasme te mogen delen. Dansen is een feestje en dat wil ik graag in mijn lessen terug brengen. In de dansles komt van alles aanbod; thema’s, techniek, lenigheid, uitstraling en nog veel meer. In 2013 studeerde ik af als dansdocent. Ik heb onder andere les gehad in de stijlen modern, klassiek  ballet, jazzdans, tap, showdance en streetdance. Naast mijn werk als dansdocente ben ik ook fysiotherapeute. 

 

Het aanleren van nieuwe danspassen en plezier maken doormiddel van dans is voor mij het leukste wat er is. 

 

Swing jij straks mee in mijn lessen?

Isa

Ik dans zelf al vanaf dat ik 4 jaar was. Ik heb heel veel dingen geleerd en coole dingen mogen doen. Nu heb ik de kans gekregen om zelf les te geven. Een kans die ik natuurlijk met beide handen aanpak!

 

Ik vind streetdance of hiphop de leukste stijlen om te dansen. Ook krijg ik veel energie van op het podium staan. In mijn lessen hoop ik deze energie over te brengen op alle stoere jongens en meiden!

 

Kom jij een kijkje nemen in mijn les?

Amarise

 

Ik ben Amarise Jazbek en ik geef vanaf seizoen 2023-2024 op de dinsdag- en woensdagavond les hier bij Enjoy’s Dance! Ik ben onlangs afgestudeerd als uitvoerend danser aan het HBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts en daarvoor heb ik 8 jaar lang een professionele vooropleiding theaterdans gedaan. Ik geef nu met heel veel liefde inmiddels al 5 jaar dansles in veel verschillende stijlen en heb daarom ook heel erg veel zin om dit nieuwe avontuur te beginnen hier in bij Enjoy’s Dance!

bottom of page