top of page

Dans- en sportlessen voor volwassenen

3.png

Burlesque

Burlesque is een sensuele dansstijl waarin je zelfvertrouwen een boost geeft en je vrouwelijkheid omarmt. In deze les leer je gracieuze bewegingen terwijl je jezelf uitdrukt met een vleugje humor en glamour. Burlesque is een viering van zelfexpressie en eigenwaarde, en het stelt je in staat om een unieke en zelfverzekerde performer te worden.

2.png

Modern Jazz

Modern Jazz is de perfecte dansles voor degenen die van beweging en expressie houden! Het draait allemaal om plezier hebben terwijl je je danstechniek verbetert, kracht en flexibiliteit opbouwt. In de Modern Jazz les kun je echt je eigen stijl ontwikkelen en genieten van de vrijheid om jezelf uit te drukken op de dansvloer.

Wanneer je één van onze volwassenen lessen volgt (dans- en sportlessen) kun je er voor kiezen om een strippenkaart aan te schaffen. Met deze kaart heb je zelf de vrijheid wanneer en hoe vaak je naar de les komt. Ook kun je er voor kiezen om verschillende lessen te volgen! Op iedere kaart staan 10 lessen welke worden afgetekend wanneer je naar de les komt. 

 

- 10 strippen op de kaart

- 3 maanden geldig.

- Kosten € 72,50 

 

(Je kunt ook natuurlijk gebruik maken van onze jaar, half jaar of maand abonnementen)

bottom of page